Pages

Thursday, July 22, 2010

Alahai Ayam

Adess apela nasibku malam ni. Tadi, aku turun check it out sisa2 makanan kat dapur tu. Malam2 macam ni besa la, lapaq je kejenya. Angkat tudung salji ternampak lauk pauk yang masih enak di makan. Ops ni bukan sisa ye. Takde orang sentuh lagi. Aku pun cangak bapak lagi, terus amik piring nak mengcekik la. Ayam masak ape tak tau. Aku buta resipi sori la. Aku pun mula la aksi cekik darahku dengan begitu lahapnya.
bukan yang ni ok

 Sambil dok cekik tu, aku pun terpikir nak buat satu cerita pasal termakan benda basi ni. Kiranya nak buat cerita fiksyen gitu. Untuk menghiburkan korang semua gak. Perghh baguskan aku ni. Kihkihkih... Tiba2...ada benda dok gerak2 kat makanan yang aku sedang jamah tu. Cilake ada ulattttt!!!!!!!!!!!!!!! Oh ok. Sila kosongkan jamban dua tiga hari ni. 

p/s : Nasib baik baru dua suap...kalau tak...muntah hijau aku dibuatnya...eee!!!

11 comments:

ashez~ said...

haha. afiq,afiq..
nak makan lnkali tgok dulu. :)

afiq aiman said...

lapaq la...mana aku nak tau ada ulat...bru bli je makanan tu...cilake betul

ashez~ said...

haha. bila beli?
agak2 la. skng dh pkui bpa afiq..
adoi~

afiq aiman said...

pg tadi...ala selalu ok je...nampak sedap lagi..ulat tu pun nmpak sedap....eeee

teddyuna said...

erk... una yg baca ni terasa effet nk mnthnyer.. hik.


celoteh;terang sungguh mlm ni.. adekah esok nk raya?
haha
klau free sudi2kn komen mngkomen di blog una..=)

Che Armster said...

tahniah kerana anda menjadi peserta fear factor hehehe

afiq aiman said...

tahniah kerana terpanggil untuk komen blog guwa...dan tahniah kepada perot guwa yg mula rasa aneh ni

ashez~ said...

haha. mmg sah lapaq gila kalo tgok ulat pon rsa sdap. haha. ;DD

amirah said...

ketika komen ni aku tgh mkn kueh....dan sdg belek2 kueh ni...haha
entri terkesan ..

echah mashuri said...

eee....boleh bygkn cmne...hihihih..
bkn salah ayam yg bertelur...

iza sweety said...

eee syg ney...len kli tgk dlu...jgn men mkn jew...glinya....

Related Posts with Thumbnails