Pages

Thursday, July 29, 2010

Jom Story Sikit

UiTM Puncak Alam

Nampak tak gambar tu? Ha tu la tempat guwa belajar sekarang ni. Sori la. Gambar tak elok sebab pakai SE W660i je. Not DSLR yang aku idamkan tu. Haha pape pun ok la ada jugak kamera nak ambil gambar kan. Dah lupakan bab tu. Seperti yang sedia maklum, aku student asasi engineering kat sini yang baru masuk 2nd half 1st semester. Lama lagi nak habis ni. Takpe sabar. Lagi pun kolej kat sini best sebab still baru. Ok la kan dapat jugak rasa kolej serba baru ni. Yang kat atas tu bukan kolej k. Yang tu fakulti. Nak tengok kolej sila klik sini.

Bila jadi 'budak u' ni, nak buat apa pun bebas. Sape nak amik tau pasal kita? Takde sesapa ok. So buat la apa pun ikut suka hati mak bapak korang asalkan jangan kacau hidup guwa sudah. Kalau dok mai jumpa guwa citer ada masalah guwa lepuk korang sampai lunyai. Tau lunyai apa? Nak try? Meh la. Ops lawak je tau. Ok macam ni. Kalau korang ada masalah peribadi sila jangan cari guwa. Kalau ada masalah kewangan lagi la jangan cari guwa. Senang citer jangan sesekali cari guwa, ok? Thanks sebab paham. Caye sama lu orang.

Selama guwa kat sini, guwa penah keluar sebanyak 69 kali dua kali je. Kali 1st guwa ke Shah Alam je. Yang 2nd jauh sikit, ke Low Yat. Ok la kan. Dapat jugak merasa tempat orang. Guwa tak pandai sangat nak pi ngaji oversea. So, luar dari negeri sendiri pun cukuplah. Perghh pasrah giler ayat tu. Hehe. Takpe maybe peluang tu ada lagi. Suma rezeki ada kat tangan-Nya. Ye tak? Kita just mampu duduk atas sejadah dan berdoa agar dimurahkan rezeki dari nuffnang dan mangga ads.

ni untuk korang

Haha ok la suma. Kalau ada cadangan, aku sentiasa tunggu di ruangan komen. Sila komen sepuas hati anda. Kepada yang suka blog ni sila teruskan kesetiaan anda bersama saya. Rajin-rajinlah komen sebab inspirasi saya datang dari situ. Tengok, kan dah terskema sebentar. Cilake. Haha. Ajak ramai lagi mengenali blog guwa ni. Tanpa anda sekalian, guwa bukan sesapa. Bye...


p/s : Be nice to people on your way up because you'll need them on your way down.

5 comments:

iza sweety said...

i luv u tooooooooooooooooooooo..............................................

acepa weet said...

amek kos ape kat uitm sane?

afiq aiman said...

aiyo...kasi bace la...asasi enjin ma

Lina Rahim said...

Selamat belajar..moga mencapai kejayaan yang diidam2kan..

Lina Rahim said...

Selamat belajar..moga mencapai kejayaan yang diidam2kan..

Related Posts with Thumbnails