Pages

Wednesday, July 14, 2010

Kegersangan Idea

Wah tajuknya pun nampak gersang dah. Apatah lagi isinya. Mesti entri kali ni sedikit gersang bersama idea yang tidak berkembang. Idea dalam kepala otak aku ni bukan mai sebulan sekali macam cik siti dan cik tipah kat luar tu. So kekadang tu mesti la aku jadi blur tak tau nak tulis apa. Ala mesti semua blogger pernah merasainya betul tak? Tak payah tipu aku la. Orang lain kalau takde idea depa tak tulis takot mencemarkan reputasi blog depa dengan mempublish post yang macam cilake tapi itu bukan cara aku. Tak kira la entri tu smat siot atau tak, aku tetap nak publish gak. Lantak la blog aku. Tak nak baca sudah tapi satu je, klik la selalu kat iklan yang muncul setiap kali korang masuk sini ya. Muahahaha...

Apa aku nak story kali ni erk? Takkan nak cerita pasal WorldCup yang sudah melabuhkan tirainya kot. Kuno betul. So nak story apa sekarang ni. Erm ok lah. Malam ni kita ngomong sikit pasal keinginan aku dan kemahuan aku kat muka bumi ni. Simple je entri kali ni. Just memenuhi ruang post yang agak berhabuk ni. Aku sekarang dalam proses nak kumpul duit nak beli sebijik kamera. Aku memang minat kalau bab berteknologi ni. So suma dah ada. Laptop ada, photoshop pun pandai guna dah but satu lagi takde iaitu DSLR. Bila la korang nak belikan untuk aku. Mana tau ada antara korang yang bermurah hati nak bagi sebijik kat aku kan. Kalau ada gitau la nanti aku emailkan alamat rumahku. Hahaha macam cilake bila jadi pengemis kat blog sendiri.


Ha amacam ni la yang aku nak tu. Smat siot!!! Cuba bayangkan korang jumpa aku kat tepi jalan sambil snap gambar sana sini, apa korang rasa? Mesti tak rasa pape sebab bukan korang punya. Aku ni ha mestila best tak terkira 123 sebab apa aku nak dah dapat. InsyaAllah aku kerja nanti benda 1st aku nak hadiahkan untuk diri sendiri adalah benda alah ni la. Alamak aku baru ingat, cilake!!! Aku kena siapkan mind mape untuk kelas komputer pagi esok. Sial macam mana boleh lupa. Ok suma aku blah dulu. Err nescafe se'jag'. Arios amigos nite suma.Nite M'sia dan paling penting Gud Nite Sayang. Luv U Mmmmmmuuuahhhhhhhhhh. Ops sori

1 comment:

~eZmALiZa~ said...

gud! saye pon baru memiliki D5000...come n join me... :)

Related Posts with Thumbnails