Pages

Friday, July 30, 2010

Lawak Ke?

Bangun pagi on laptop jap tengok komen2 dari pembaca. Oh tidak. Komen guwa dapat sikit2 je. Malas betul korang erk. Apa salahnya sambil berblogwalking tu singgah baca jap satu dua entri guwa ni. Mana tau terpikat ke. Hehe. Semalam masa bukak fb, guwa tertawa sebentar melihat satu poster ni. Haha macam cilake sape yang buat poster tu. Posternya ada kat bawah :

apa kes ni woi!!!

Macam jadah lagi, kan? Aku nak gitau, minah tu bintang porno. So jangan la masukkan dia dalam perihal agama ni. Macam tak elok bebenar je. Amik la orang len kalau terdesak nak buat iklan pun. Guwa ada ok. Sila contact guwa kalau nak guwa jadi model syarikat lu orang. Guwa jamin syarikat lu orang meningkat naik. Ok tu tipu. Jangan buat dah ok. 

****************

Bape bulan dah erk guwa berblogging ni? Entah tak ingat. Ok pape pun guwa nak ucap terima kasih sebab ada yang sudi baca blog guwa. Guwa rasa nanti guwa nak buat website la. Ada sesapap nak bantu? Ada website baru serius sikit kan. Tapi tu la, blog guwa ni bukan blog yang cerita pasal dunia ke, pasal tutorial ke, pasal tips berblogging ke, tapi blog merapu je. Macam tak kena nak buat website kalau isi blog macam jadah lagi. Ye tak? Pape pun guwa mintak pandangan dari lu orang. Sila kemukakan cadangan di ruangan komen.

ini yang guwa nak


p/s : kalau nak buat website nak guna domain apa erk? afiqaiman.com/afiq.com/aiman.com/sekilaspena.com

5 comments:

cik CT said...

waaa...slumber gler nk wat iklan cenggitu.....huh

Din Bulan said...

nampaknya ko dah jadi pemblogger aktif.... hehehe...

afiq aiman said...

pemblogger tegar dan mantap la...kihkihkih

iza sweety said...

gna domain ap ek?ltk nma kte jela,haha

Ct SoLeHa said...

gler la gmbr iklan 2..mula2 xperasan sape la minah 2,,hehe

Related Posts with Thumbnails