Pages

Wednesday, July 28, 2010

Rapat-Rapat Bersama Pembaca

Alhamdulillah. Guwa kekenyangan sebentar. Baru sampai bilik je ni. Tadi turun cafe mengcekik tengah hari. Pekena ikan keli sekor sebab dok tengok 'body' si keli tu melentik macam maria ozawa semacam je. Kihkihkih... Ok guwa curi sikit masa ni nak update 1000 ke 2000 entri baru. Satgi masuk Zohor guwa publish la tak kira siap ke tak. Lantak korang la. Tapi gerenti sempat punya. Bukan nak cerita pasal sejarah pun.

****************

apa kes guwa tarok ini gambaq

Entri ni guwa tulis sebab nak cari jalan macam mana guwa mau dekatkan diri bersama pembaca guwa. Guwa nak jugak hargai para pembaca guwa. Apa guna guwa maju seorang diri tanpa ingat jasa korang kat blog guwa ni. Tak ke cilake namanya. Ok la suma. Setakat ni, apa yang korang boleh buat nak bagi kerjasama kat kempen 'Rapat2 Bersama Pembaca' ni ialah, tu ha korang nampak tak kotak fan page tu, sila like kat situ. Tak payak pun just tekan like. Satu klik je dah cukup. Kalau korang nak guna chrome boleh lak double klik nak launch benda alah tu. Ok, yang tu 1st. Kedua pulak, kalau yang rajin, sila jadi follower guwa. Yang ni banyak klik sikit tapi setiap anda klik free. Jangan risau coz tiada charge per klik dikenakan untuk jadi follower. 

Bagi sesiapa yang lagi rajin, sila klik setiap rangkaian iklan yang ada dalam blog ni. Hey yang tu melampau. Hehehe... Ok, amacam? Payah  ke? Semestinya tak jika anda ikhlas. Apa2 cadangan nak improve blog guwa boleh hantar surat ke :

Peti Surat Guwa, 
Lebuh Raya Utara-Selatan,
No, 0 Jalan Cilake,
Mana2 Negeri Nurul Iman.

Tu kalau sesapa yang nak tulis surat lebih dari 10000 perkataan saje k. Kalau yang teringin nak email boleh buka Yellow Pages. Cari Afiq Aiman. Ok? Haha takdelah. Suma gurauan je. Kalau ada pape buka jela fb tu. Cari Afiq Aiman. Aku aktif fb je. Formspring, twitter dan yang se'jadah' dengannya ada, tetapi tak pandai guna sangat. Ceq buta IT sori la. Oh dah nak azan. Guwa blah lu k. Assalamualaikum.

p/s : sebarang komen amat dialu-alukan oleh guwa.
                  

5 comments:

yui92 said...

ooooo melentik maria ozawa ea? xtakut kna fire ka afiq?

huuhu alamat yg xbleh blah... negeri ja yg ok...ummm mna taw.. suatu hari nnti malaysia darul iman....

afiq aiman said...

haha ok la alamat macam tu...mudah nak igt

Kayun said...

huhoittttt-saja ja nk komen..hua3

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

kreatif. pertama kali smpai sini =)

afiq aiman said...

terima kasih..kalau rajin sila promote skli kt kwn2 yg len

Related Posts with Thumbnails