Pages

Monday, July 26, 2010

Riuh Bersama Sedara Afiq

Ya, petang2 macam ni merupakan masa untuk bebas daripada segala anasir subjek yang tough2 tu. Masa ni la aku akan guna untuk update blog ni. Agaknya berape ramai yang suka baca blog guwa ni? Entahlah. Maybe sepuluh orang je kot tak pun kurang lagi dari tu. Pape pun guwa ucapkan jutaan terima kasih kepada yang sudi bertendang bertandang ke sini dan sudi baca nukilan guwa yang takde input langsung ni. Ye tak? Kalau hgpa perasan, blog brader2 senior tu sehari sampai lima enam entri baru depa tulis. Kalau aku tulis lima enam entri sehari alamatnya kempis otak guwa. Ilmu guwa bukan banyak mana pun. Cukup nak bagi makan anak bini je. Kihkihkih...

adakah ini gambarannya??? taknak la u

Petang2 macam ni selalunya orang turun main kat bawah kan? Aku dulu rajin la main bola, pingpong, futsal dll. Kadang2 bola jaring pun main gak. Ok, tu tipu. Eee apa kelas otot sana sini tapi dok tergedik-gedik main game bebudak pompuan. Hehe sori sedikit kecelakaan di situ. Sekarang dah malas la. Orang pun tak ramai yang turun main. Dok main menatang apa pun tak tau dalam bilik depa. Takkan aku nak pi main bola sorang2. Terasa gila pulak diri ni nanti. So bek dok dalam bilik update blog, kan? (Alasan yang agak bernas)

Erm hari ni dah 26hb Julai. Tinggal bape hari je lagi nak posa kan. Kepada yang posa khatan sunat tu syabas guwa ucapkan. Guwa tak try lagi posa kat sini. Gerenti 1st Ramadhan guwa pengsan apabila sedang mendaki tangga ala2 Batu Caves tu. Cilake. Cubaan yang agak padu la jugak kali ni. Takpe, InsyaAllah suma ok jika niat tu ikhlas. Kan2? Wah posa kali ni lain dari yang lain. Haha sape tau sebab apa sila duduk diam. Syyyy...

******************

Hai, bila nak habis stadi pun tak tau la. Aku ingat bila keja nanti aku nak pi tempat2 yang ada panorama yang indan nian. Ceywah berseni bahasa lak. Contohnya kan, Korea ke, Jepun ke. Aku suka tengok tempat yang ada panorama alam semula jadi yang ala2 wonderland gitu. Damai je rasa hati ni. Aku teringin benar nak pi tempat sedemikian rupa. Err ada sesapa nak sponsor guwa tak? Makan minum and suma disponsor sama lu orang. Amacam? Ada berani? Haha mesti suma angguk tak berani kan? 

aku suka tempat macam ni

Ok la. Pape pun ni suma just sedikit keinginan guwa di muka bumi ni. Suma orang ada keinginan masing2 so kongsi2 la sama. Ok la guwa rasa sampai ni dulu kot. Guwa dah buat jadual waktu untuk online yakni petang dan dari 11pm untill 2am je. Tu suma untuk kebaikan guwa tetapi tak tau la sama ada guwa boleh ikut ke tak timetable tu. Guwa try k. Kalau lu orang rajin, guwa jemput lu orang pi baca nukilan seorang gadis yang mengisi kekosongan hidup guwa. Klik sini... Sekian

p/s : erm sedikit luahan hati...hehehe

4 comments:

::AnEp:: said...

hoho..rjin kou update..
ape pon moga nnt dpt buat entry byk skali..

yui92 said...

impian aku makan biskut cicah air teh kat padang rumput...ngee

sapa faiza tuh? apa mksud hg mngisi kekosongan? uuu

iza sweety said...

aik,soklan cepumas tu...diam2

chekgu Moe said...

ala..takpe la tak ramai bace..janji niat menulis diteruskan.hehehe

=)

Related Posts with Thumbnails