Pages

Monday, July 5, 2010

Selamat Malam Malaysia

Penat betul hari ni. Nak stadi lagi. Nak tulis blog lagi. Macam-macam la nak kena buat selagi mata ni mampu celik lagi. Last-last malam pun tiba menggantikan siang yang aku rasa begitu pantas berlalu. Dah masuk hari baru. Tapi rasa macam hari-hari sebelum ni berlalu macam tu je tanpa ada pape peristiwa yang best. Maknanya takde la kenangan yang aku boleh abadikan dalam hidupku. Takpe la, hidup mesti diteruskan jugak. Tak kira apa yang jadi dan akan terjadi. Life must go on seperti biasa. Perasaan mengantuk dah mula datang 'menggoda' diriku ini. Tido la wahai kamu. Lupakan semua ini sementara. Arghh!!! Tak bisa selagi aku tak tulis something. Hobi aku kan. Hehe so kena gak curi masa mengimarahkan blog ni. Mesti tawadduk dalam menulis. Dapat jugak improve seni bahasa kita.

Tidurlah Sayang

Siapa sayang tu? Ada la. Tak payah tanya. Biarlah rahsia kan sayang? Ok la suma. Aku nak ajak korang ramai-ramai tido. Kalau tak esok ada la yang mula nak lentok dalam kelas. Haha aku la tu. Selalu lentok habis dalam kelas. Tapi takpe. Lentok bukan sebarang lentok. Sambil lentok sambil belajar. Haha cayelah. Ok la. I need sedikit waktu dari masa itu untuk rehat jap. Tenangkan fikiran dan cari idea dalam mimpi yang bakal ku lalui sebentar lagi. Gud nite M'sia. I luv u (pulun gler). Sekian...

1 comment:

iza sweety said...

da ngntk g tdo,ad msa nt bwu tls blog.....lau nk swuh sy tls pn blh...haha....ops,cpew syg 2?sy kew?

Related Posts with Thumbnails