Pages

Wednesday, July 14, 2010

Seribu Satu Persoalan

Entri ni sebenarnya aku nak tujukan khas buat si 'guest' yang sering munculkan dirinya dalam shoutmix chat box aku tapi haram sampai la aku tak tau sape mamat or minah ni. Sebab hg sorang aku terpaksa wujudkan satu entri khas. Cajnya satu huruf yang ditaip bersamaan seduit/1sen. Nanti lepas siap entri ni hg kira ada brape huruf pastu masukkan dalam akaun bank aku.

Siapa si guest sorang ni? Bikin huru hara blog aku dibuatnya. Setiap hari mesti si guest ni mai kat blog aku pastu tinggal komen berpuluh huruf then blah dari sini. Cilake kau. Aku bukan nak marah tapi biarla perkenalkan diri anda agar semua orang tau siapa anda. Jadi la follower ke tak pun biarlah ada nama kat ruang tu. Aku sebagai empunya blog ni nak jugak tau siapa si guest ni. Tak kan nak jadi secret admirer lak kot tak best la cenggini. Sini bukan tempat penjenayah dok lepak yang takot sangat tu. Sini tempat cool je. Siap boleh bawak nenek korang lagi bagi dia hepi famili. Hg komen pape pun aku tak kisah sebab aku jamin apa yg hg komen dalam blog aku takkan kena tahan ISA punya. Cayelah...
Kalau la si guest yang dimaksudkan macam gambar kat atas ni perghh smat siot!!! Aku patut berbangga ada jugak gadis ayu yang sanggup baca blog lelaki macho macam aku ni. Haha giler hebat. Tapi pape pun tak kisah la rupa macam mana asalkan hati tu baik bro. Aku harap lepas ni kalau yang dimaksudkan terbaca entri ni dapat la dia menginsafkan diri seraya amik tindakan drastik dengan tidak memakai gelaran guest tu lagi dah. Harap maklum k...

Ok la suma. Aku nak tunggu apa tindakan selanjutnya daripada si guest ni. Sementara tu aku nak cari idea nak post satu lagi entri untuk malam ni. Chow dulu bye

p/s : entri untuk peringatan bukan untuk marah2... 



4 comments:

yui92 said...

ok la tu guest tu secret admirer... mknanya silent reader yang setia r...uhuhutp dok cakap kt shoutbox...kira xsilent r sgt kan..ehehe keep up ~~

afiq aiman said...

tau la tp jgn buat aku tertnya2 mcm ni..ksian aku sma

Umie Nadhirah said...

wewit..
sape ar tu?
Sila munculkan diri anda wahai orang itu..nak jugak tgok..

yui92 said...

ahahaa...ttanya2 la baru suspen.... biar ja guest tu xmunculkan diri...klu dy dah confess hilang r thrill...

Related Posts with Thumbnails