Pages

Sunday, July 18, 2010

Slot Merapu Malam Minggu

Anda kini sedang nyenyak dibawa belayar bersama bahtera merapu meraban di Sekilas Pena. Aku akan jalankan sedikit peng'update'an sebagai langkah berjaga2 untuk menarik lebih ramai pembaca ke blog ni. Kepada semua pihak yang ada 'cable' yang kuat, sila gunakan 'cable' anda untuk memperkenalkan blog ni kepada orang lain. Trimas...

**************


Takde apa yang aku nak story sebenarnya. Just nak gitau aku dah boleh lukis guna photoshop. Trimas kepada En. Zack atas tutorial yang beliau ajar kepadaku tadi...Cyelah.
baru testing ok!!!

7 comments:

ieQa sWetLuv said...

wahh hebat tepuk tangan untuk dia wee

amirah said...

cmna nk wat?

afiq aiman said...

try la buka link ni guna facebook anda...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=321755309615

Kayun said...

aku nak lukis gak..adakah jwpnnya guna link yg hg bg kat atas tu?

afiq aiman said...

ya tepat sekali...try la... pastu trima ksih kat en. zack

Kayun said...

oh okeh!!tq2!!

m6hidrogen said...

teruskan melukis guna photoshop dan update lagi. semoga berjaya!

Related Posts with Thumbnails