Pages

Wednesday, August 4, 2010

Ada Apa Pada Sekilas Pena

Kepada yang rajin dok lalu lalang kat blog ni, guwa nak tanya la, apa yang lu orang pikir pasal guwa bersama blog beliau? Cuba sama2 komen apa saja yang ada dalam blog ni. Nanti guwa boleh la buat improvement dalam blog yang seterusnya. Hehe.

wajah dula kala bloh ini

Apa pun guwa nak mintak maaf la kepada yang sudi datang sini baca tetapi guwa tak pi blog dia lak. Bukan apa, sekarang ni guwa berdepan masalah dengan internet. Ni pun pinjam broadband kawan. Hidup seorang blogger memang takleh pisah dari internet dan laptopnya. Tak kan nak tulis atas kertas A4 pastu scan then publish. Macam cilake lak. Kihkihih.


Pasal plan guwa nak buat domain + webhosting tu, ada sedikit masalah payment. Guwa takde alternatif lain nak bayar melainkan kena keluar hujung minggu ni pi bank in kat maybank. Adess, nak buat internet banking umur tak cukup 18 lagi. Tak kan nak tunggu bulan 9. Lambat sangat lak. Takpela guwa akan usaha. InsyaAllah suma akan ok seminggu dua lagi.

Buat masa sekarang, korang baca la dulu apa yang ada ok. Bila internet dah ok guwa tulis bebanyak entri sampai korang muntah. Nak? Ok suma, take care. Bye...

2 comments:

amirah said...

blog kamu santai2 ja..hehe

afiq aiman said...

ok2 trimas...hehe

Related Posts with Thumbnails