Pages

Tuesday, August 17, 2010

The Arrivals-Dokumentari Pembongkaran Dajjal

Sapa penah tengok?

Baru tadi aku amik video2 pendek tentang dokumentari yang aku kira amat baik untuk dikongsikan bersama. Video ni kalau tak silap aku dah lama. But aku yang baru terkinja-kinja nak tengok. Ala tapi aku yakin mesti bukan suma penah tengok kan. So sapa yang tak penah tengok patut baca benda ni. Kalau baca kat blog lain maybe penerangannya agak skema dan serius. Bagi yang suka santai2 je sila baca kat blog aku. nampak je santai tapi penuh ngan ilmu. Kira ok la kan. Ekeke.

Video ni ada sampai 51 part di mana setiap part tak sampai 15minit pun. Tapi sarat ngan fakta yang boleh buat kita pikir sejenak. Jangan risau sebab video ni sedara kita jugak yang buat-Noreagaa dan Archernahr. Dengki punya pasal sampai depa dapat ugutan bunuh kat internet. Dasar wtf!!! Dalam tu ada macam2 antaranya, freemason jadah apa yang mastika dok kalut cerita tu.

Kalau korang berminat boleh la cari kat youtube. Kalau nak dengar aku cerita pun boleh tapi lambat sikit. Aku baru tengok part 3. Nak stadi lagi ok. Aku student sila faham. But insyaAllah aku akan bagi yang terbaik buat korang. Ssyy jangan gitau sesapa aku tulis benda ni. Bahaya ok. Baca dan tutup mulut sudah. Aku cerita ni sebab nak kongsi bukan nak hasut korang. Faham kan? Apa2 nanti aku rojer lain. Ni mukaddimah review cerita yang bakal buat korang terkejut ngan apa yang aku nak kongsi nanti. Biarlah korang tunggu dengan perasaan yang berdebar-debar. Nak cepat sila ke youtube. Sekian.

p/s : Boleh ke aku nak teruskan entri ni? Ada ancaman dari sesapa tak?

2 comments:

Zairie Husin said...

nak tengok gak video nie..

my recent post:
MELAYU BABI | BUKTI 1 MALAYSIA GAGAL

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Related Posts with Thumbnails