Pages

Saturday, August 14, 2010

Duit Raya Dari ChurpChurp

Comel!!!

Entri ni aku dah tulis dalam blog afiqaiman.com. But kecilakaan datang tanpa dijemput. Blog afiqaiman.com sedang ditahan di ICU. So terpaksa la update guna blogspot ni. Huhu. Ujian la katakan. Aku just tau menulis tapi tak reti nak handle kalau timbul masalah bab2 macam tu. Nak kena guna FTP jadah apa tak tau. So tunggu la sesapa nak tolong insan kerdil ni. Ekeke.

Bercakap tentang churp2 si burung biru ni, mesti ramai dah tau kan yang depa nak bagi sedikit duit raya kepada churper yang bertuah. Ha sapa yang tak join lagi sila join sekarang. Nanti bila nak daftar tu sila masukkan @aimannaaim sebagai referral ok. Haha. Churp2 ni merupakan anak menakan syarikat pak cik nuffnang yang bakhil. Tapi churp2 ni tak bakhil kot sebab nak bagi RM3000 kat churper depa. Kalau dapat banyak tu lepas la nak beli DSLR ke, bayar muka LC135 ke, or maybe belanja kengkawan. Eh boleh caye ke bab belanja kengkawan ni?

Malas la nak celoteh panjang2. Korang pi la check it out sendiri ok. Mana tau rezeki korang kat situ. But jangan salah faham. Yang ni bukan untuk blogger je ok. Churp2 ni terbuka kepada semua terutama yang ada akuan twitter sebab dia buat iklan kat twitter je. So tunggu apa lagi. Mari la join under guwa. Mudah je ok. Syarat2 nak join boleh usya kat sini. Nak join lak sila klik sini.

p/s : Selamat maju jaya kepada semua. Jangan lupa referral tarok @aimannaaim ok. Hehe

1 comment:

Anip™ said...

jom try kot2 ade rezeki..hmm

Related Posts with Thumbnails