Pages

Monday, August 9, 2010

Sila Setia Dengan Saya Boleh Tak?

Ok suma. Entry ni guwa tujukan khas buat para pembaca dan follower blog ni. Tak dilupakan kepada En. Guest yang selalu dok buat onar kat blog guwa. Hehe jangan marah ye guest. Ok seperti yang sedia maklum, guwa bakal berblogging dengan menggunakan domain sendiri + web hosting yang dibeli di Shinjiru. Malas nak cerita panjang pasal ni sebab guwa bakal postkan suma cerita tu sebagai 1st entri guwa nanti. 


Guwa nak mintak satu je, baca kan tajuk kat atas tu. So boleh tak korang bersama guwa lagi lepas ni? Kalau korang setuju guwa ucapkan beribu terima kasih sebab sudi lagi membaca karya2 guwa. Jatuh bangun guwa berdasarkan undian korang. Pergh macam AF lak. Hehe pape pun nanti bila dah siap setup semua and dah stabil sumanya guwa akan inform. Pastu boleh la bawak mak cik, pak cik berkunjung ke sana. Layan diri dan buat macam rumah sendiri ok. Takde apa yang nak dimalukan kat sana. 

Blog ni macam mana lak? Ha yang tu tunggu dulu guwa pikirkan. But blog ni insyaAllah akan berjalan macam biasa. Kat blog baru guwa jadi zero balik. Kat sini ok sikit kan. So manfaatkan dua2 blog. Mungkin akan ada yang mengambil alih ke blog ni sape tau kan. Hehe. Berangan je lebih. But still berwawasan tinggi. 

p/s : terima kasih sedara Ariff sebab sudi setup blog baru tu.

3 comments:

yui92 said...

haha dah beli ka domain sendiri? waa lepas ni faymes r anda...ehehehe kami xlupa hang ..hang la jgn lupa kami

afiq aiman said...

aku tak penah lupa sesapa pun yg aku kenal...baik ke jahat ke suma aku kenang...persepsi setiap org yg aku kenal je buat depa dibeza-bezakan antara satu sama lain..but suma still baik

My MiRa said...

ya...ya...setia la ni..

Related Posts with Thumbnails