Pages

Penulis

Terima kasih kepada korang yang sudi jengok dan berkenalan dengan aku ni. Korang boleh panggil aku Afiq Aiman je kalau korang nak la. Ikut korang la asalkan panggilan korang kat aku bawak maksud yang baik. Aku still student lagi. Aku belajar kat UiTM Puncak Alam-Asasi Kejuruteraan. Pasal blog ni lak, aku saje nak try benda baru. Kadang2 tu best bila kita menulis dan orang komen. Rasa macam apa yang kita tulis tu orang baca. Tapi bila view blog then takde pun sesapa komen rasa sedikit tak best la. Tapi apa pun tak patahkan semangat aku untuk terus menulis kecuali aku memang ketandusan idea yang amat sangat. Pape pun aku harap korang semua yang rajin belek2 blog ni enjoy la ngan apa yang aku sampaikan walaupun masih banyak kekurangan. Selalu2 la komen baru aku tau kat mana silap aku. Then aku boleh la improve lagi perihal blog ni. Ok suma mintak diri dulu. Sila kembali ke halaman utama...Sekian
Related Posts with Thumbnails